Nederland gaat zit/sta werken

Na een aanvankelijk wat afwachtende houding, is ook Nederland helemaal om: de zit/sta werkplek is populairder dan ooit tevoren. Wat is de achtergrond daarvan?

Lange tijd achtereen doorbrengen in een zittende houding is niet goed voor je, punt uit. Maar in een omgeving zoals een kantoor of een school ontkom je niet zo eenvoudig aan langdurige zitpartijen. Je kunt natuurlijk om de zoveel tijd een ommetje gaan maken, maar dat is niet heel praktisch. Er zijn betere alternatieven om overbelasting te voorkomen en tegelijk werkprestaties te verbeteren. Behalve over bureaufietsen en balansstoelen- en krukken, hebben we het dan vooral over zit/sta bureaus en zit/sta benches met bijbehorende zitoplossingen.

Afwisselend zittend en staand werken heeft op de houding, de bloedsomloop en de prestaties van een medewerker een positief effect. Zelfs de stofwisseling is erbij gebaat, want die wordt bij lang achterelkaar zitten negatief beïnvloed. Afwisselen tussen zitten en staan is dus beter vanuit elk perspectief. Met een brede collectie aan relevante producten kan 123 Kantoormeubilair voorzien in alle denkbare behoeften voor het zogenaamde actieve werken, met name het zitten/staan.

Bekijk gerust onze uitstekende en gunstig geprijsde zit/sta bureaus, zit/sta benches en bijbehorend zitmeubilair. Voor jouw gemak hebben wij alvast enkele topcombinaties samengesteld, zie hieronder, uiteraard met een geweldige verhouding voor wat betreft prijs en kwaliteit. Met een keuze voor één van die combinaties hengel je zonder zorgen of nadenken een moderne en gezonde werkplek binnen, maar niets staat eraan in de weg dat je jouw eigen zit/sta werkparadijs samenstelt dus word actief en ga aan de slag!

Geplaatst op: 23 september 2019


Qshops Keurmerk