Ontwerpservice

Stressvrij naar je nieuwe kantoorinrichting

Heb je net een nieuwe kantoorruimte gehuurd of gekocht, of is jouw huidige ruimte hard toe aan een frisse make-over? Maar breek je je hoofd over hoe je de boel het best kunt inrichten? Geen stress! Wij snappen als geen ander dat het inrichten van een kantoorruimte een hele uitdaging kan zijn. Er komt zoveel bij kijken: van het kiezen van de juiste meubels tot het creëren van een sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt én productief kan zijn. Wij helpen jullie graag!

Een creatief ontwerp, helemaal vrijblijvend

Wij bieden je onze creatieve ontwerpservice helemaal vrijblijvend aan voor klanten zoals jij, die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vormgeven van hun ideale kantoor. Of je nu een compleet nieuwe look wilt of gewoon een paar kleine aanpassingen nodig hebt, ons team staat klaar om jouw kantoorruimte tot leven te brengen, precies zoals jij dat voor ogen hebt. We werken met de professionele p.Con software, dat helemaal geoptimaliseerd is om kantoren virtueel tot leven te wekken en je een super duidelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is in jullie kantoorruimte.

Hoe werkt het?

Nou, eigenlijk heel simpel! Je vertelt ons wat je wensen zijn en wat je budget is. Misschien heb je al een paar ideeën in je hoofd of heb je inspiratie opgedaan op Pinterest - hoe meer info, hoe beter! Vervolgens gaan onze ontwerpexperts aan de slag met een op maat gemaakt plan voor jouw kantoor. We tekenen je kantoorruimte in, kiezen meubels uit die passen bij jouw stijl en behoeften, en zorgen ervoor dat alles binnen je budget past. En dit alles doen we helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Maar heb ik jullie ontwerpservice echt nodig?

Ja! Wij houden niet alleen rekening met wat mooi is, maar het moet ook functioneel zijn en helemaal passen bij jullie werk en werknemers. Daarnaast weten wij precies wat allemaal wel en niet mogelijk is voor je budget, en voor je gewenste snelheid van opleveren. Tot slot hebben wij ook op ergonomisch vlak ruimschoots onze sporen verdiend. En dat vlak is echt heel erg belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van je werknemers en jullie zelf, zodat jij en je team comfortabel kunnen werken. En natuurlijk, we zorgen ervoor dat jouw kantoor er gewoon super strak uitziet!

Dus, als je klaar bent om jouw kantoor die make-over te geven waar het om schreeuwt, of je nou grootse plannen hebt of kleine aanpassingen wilt, schiet ons een berichtje. Wij zijn hier om het hele proces een fluitje van een cent te maken. Laten we samen werken aan een werkplek waar jij en je team niet alleen productief zijn, maar ook graag willen zijn. Kom maar door met die wensenlijst!


Qshops Keurmerk