Uitgelichte producten: Flexwall en Flexwall Wood

Nu en dan zetten we een product extra in de schijnwerpers. Deze keer doen we dat met de hyperpopulaire Flexwall en Flexwall Wood, een opbergmeubelconcept dat qua uitstraling en flexibiliteit zijn gelijke niet kent.

De Flexwall-varianten stellen je in staat om een opbergmeubel volledig naar eigen inzicht en behoeften samen te stellen. Bepaal de gewenste maatvoering, of je open dan wel dicht wil opbergen, of je wel of geen sloten wilt gebruiken, of je kastdeuren naar links of rechts openen moeten, wat je wil opbergen, of er een zitgelegenheid moet zijn verwerkt, welke kleurstelling je wilt, of je een plantenbak wilt incorporeren en...ga aan de slag.

De Flexwall-serie is qua frame standaard verkrijgbaar in de metaalkleuren aluminium (RAL 9006), zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010), maar ook overige RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Sinds november 2019 zijn de legborden en opbergelementen niet alleen in de genoemde metaalkleuren beschikbaar, maar ook in diverse houtkleuren (18 mm melamine met houtnerfstructuur): eiken naturel, eiken authentiek, eiken Hamilton en eiken Dorado (ook leverbaar zijn enige houtkleuren in MDF met houtfineer, maar daarvoor geldt een meerprijs). Topbladen, mogelijk bij frame elementen tot en met vier OH, zijn beschikbaar in zeven kleuren. Het 'customizen' kan nu dus nóg persoonlijker. Je bouwt niet zomaar een kast, maar je bouwt echt je geheel éigen kast!

Jouw vrienden bij 123 Kantoormeubilair hebben de meer gangbare configuraties al als eenvoudig te bestellen producten samengesteld, je hoeft alleen de kleuren nog te kiezen, maar nemen natuurlijk ook maar wat graag de tijd en moeite om jouw specifieke wensen om te zetten in een Flexwall of Flexwall Wood. Waar je ook voor kiest, de opbergmuur die jij creëert zal absoluut een onderscheidend element in jouw kantooromgeving vormen en een bron van plezier en inspiratie zijn voor alle medewerkers.

Geplaatst op: 24 november 2019


Qshops Keurmerk