Interstuhl Hero

Algemene statische afbeelding
Interstuhl Hero afbeelding 2
Interstuhl Hero afbeelding 3
Interstuhl Hero afbeelding 4
Interstuhl Hero afbeelding 5
Interstuhl Hero afbeelding 6
Interstuhl Hero afbeelding 7

Wij zijn fan. Jij ook?

Ben jij geïnteresseerd in dit product? Of ga je dat worden na het verder uitpluizen van deze pagina? Laat het ons dan zeker even weten! Dat kan via een simpel berichtje dat je meer wilt weten. Of uitgebreider in een offerte met namen en rugnummers, én met prijzen die we extra interessant voor je gemaakt hebben. Aan jou de keuze.

vanaf € 879,00 excl. 21% BTW € 1.063,59 incl. 21% BTW

Meer weten? Offerte ontvangen

Over de Hero

De Interstuhl Hero 172H ergonomische bureaustoel heeft een zeer complete uitrusting en is bijzonder fraai vormgegeven.
Met de geïntegreerde AutoFit synchroontechniek met automatische gewichtsregeling inclusief fijnafstelling ondersteunt deze bureaustoel op natuurlijke wijze de bewegingen van de gebruiker.
De zitting is gestoffeerd met de zwart projectstof Era (>100.000 Martindale slijtvastheid). Andere kleuren zijn mogelijk maar kennen een langere levertijd.
De hoge rugleuning is voorzien van een zwarte netstof (met een langere levertijd is deze stoel ook met oranje of antraciet netstof leverbaar) met geraffineerde dwarsstrepen ten behoeve van extra ondersteuning voor de rug op de juiste plek.
Het frame en de kunststof kruisvoet zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Verder is deze ergonomische bureaustoel voorzien van ASTIV zitdiepteverstelling en 4D verstelbare armleuningen.
De kruisvoet is voorzien van harde dubbele wielen voor een zachte ondergrond. Zachte dubbele wielen zijn tegen een geringe meerprijs leverbaar.

Optioneel is een verstelbare lendensteun leverbaar. Geschikt voor mensen tot 120 kg.

Eigenschappen

Interstuhl Hero beschikt over de volgende eigenschappen en opties. Zoeken jullie een afwijkende uitvoering of maatwerk, laat het ons gerust even weten. We denken graag mee!

Zitting
Rugleuning Netbespanning Zwart
Armleuningen 4D verstelbaar
Kruisvoet Kunststof Zwart
Zwenkwielen Multifunctionele wielen
Zithoogte 410-520 mm
Zitdiepte 430-490 mm

10 jaar garantie

Interstuhl biedt 10 jaar garantie op hun bureaustoelen en andere zitoplossingen, mits max. 8 uur per dag correct gebruikt in een reguliere kantooromgeving. Normale slijtage en beschadigingen vallen niet onder de garantie. Zwenkwielen en stoffering hebben 3 jaar garantie, omdat deze onderdelen vaker onderhevig zijn aan normale slijtage.

Bij een geaccepteerde garantieclaim, krijg je altijd kostenloos de vervangende onderdelen toegestuurd om zelf het probleem mee te kunnen verhelpen.

De eerste 7 jaar kan je ervoor kiezen om je bureaustoel op te laten halen en de reparatie kostenloos door Interstuhl zelf uit te laten voeren. De kosten daarvoor zijn €30,00 excl. BTW voor de 1e stoel en €15,00 excl. BTW voor iedere extra stoel, indien van toepassing. De arbeidskosten zijn deze eerste 7 jaar gratis. Je kan ook zelf je bureaustoel bij Interstuhl in Zoeterwoude inleveren, dat is gratis. Het retour sturen door Interstuhl van de gerepareerde bureaustoel is helemaal gratis.

De laatste 3 jaar zijn de arbeidskosten niet meer kostenloos. Deze komen dan op €57,00 excl. BTW per uur.

Dus onderdelen ontvangen en zelf repareren is altijd gratis. Bij Interstuhl brengen en laten repareren is de eerste 7 jaar gratis. Het laten ophalen van een defecte stoel kost €24,00 excl. BTW. En de laatste 3 jaar zijn de arbeidskosten €57,00 excl. BTW per uur.

Andere klanten bekeken ook

Varier Move

van € 495,04 voor € 412,40
  4-6 weken

Herman Miller Aeron

vanaf € 1.156,00
  2-9 werkdagen

Giroflex 353-4029-NPR

van € 835,00 voor € 575,00
  2-9 werkdagen

Giroflex 353-4529

van € 597,00 voor € 449,00
  4-6 weken

Heb je voldoende informatie?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag gerust helemaal vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij je neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul ons contactformulier in en stel ons gerust alle vragen, die er nog bij je opkomen over de Interstuhl Hero.

Contact opnemen


Qshops Keurmerk