Mikomax Hush Phone

Algemene statische afbeelding
Mikomax Hush Phone afbeelding 2
Mikomax Hush Phone afbeelding 3
Mikomax Hush Phone afbeelding 4
Mikomax Hush Phone afbeelding 5
Mikomax Hush Phone afbeelding 6
Mikomax Hush Phone afbeelding 7

Wij zijn fan. Jij ook?

Ben jij geïnteresseerd in dit product? Of ga je dat worden na het verder uitpluizen van deze pagina? Laat het ons dan zeker even weten! Dat kan via een simpel berichtje dat je meer wilt weten. Of uitgebreider in een offerte met namen en rugnummers, én met prijzen die we extra interessant voor je gemaakt hebben. Aan jou de keuze.

vanaf € 0,00 excl. 21% BTW € 0,00 incl. 21% BTW

Meer weten? Offerte ontvangen

Over de Hush Phone

Hush Phone gebruik je niet alleen als akoestische telefooncel maar ook als een hele prettige werkplek om ongestoord en geconcentreerd te kunnen werken. HUSH Phone is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze telefooncel over een stopcontact, USB-poort en een uitklapbare desk die ruimte biedt voor een laptop of notitieblok. Daarnaast wordt de belcel automatisch en volledig geventileerd. Een telefooncel op kantoor zorgt voor de broodnodige akoestische oplossingen.

HUSH Phone (booth) is tevens dé plek voor een conference call waarbij een geluiddichte ruimte veelal een vereiste is. Deze akoestische telefooncel is ook op jouw kantoor een waardevolle toevoeging. Het speelse en moderne design, de glazen deur, de fraaie gestoffeerde binnenzijde en de geborstelde stalen details geven de HUSH Phone een hoogwaardige en warme uitstraling.

Gebruik deze ruimte voor vertrouwelijke videoconferenties of telefoongesprekken.

Activatie van de verlichting en de ventilatie geschiedt door middel van een aanwezigheidssensor. De centrale kolom is voorzien van een power module en een legplank (afmetingen b x d x h 78 x 22 x 27 cm). Een uitklapbaar eiken fineer werkblad is fraai geïntegreerd in de gestoffeerde binnenwand. Open dit werkblad door de lederen hendel te gebruiken.

De kleur van de vloerbedekking is antraciet.

Eigenschappen

Mikomax Hush Phone beschikt over de volgende eigenschappen en opties. Zoeken jullie een afwijkende uitvoering of maatwerk, laat het ons gerust even weten. We denken graag mee!

kleur ombouw Mikomax-melamine-wit / Mikomax-melamine-cosmos-grijs
kleur bekleding Mikomax-Mura-magnolia / Mikomax-Mura-beige / Mikomax-Mura-umber / Mikomax-Mura-ebony / Mikomax-Mura-violet / Mikomax-Mura-purple / Mikomax-Mura-rossi / Mikomax-Mura-navy-blue / Mikomax-Mura-light-blue / Mikomax-Mura-light-green / Mikomax-Mura-olive / Mikomax-Mura-khaki / Mikomax-Mura-dark-grey / Mikomax-Mura-graphite / Mikomax-Mura-black
kleur centrale kolom Mikomax-cosmos-grijs-AGC / Mikomax-wit-ABB
power module ja, 1 x stroom / 2 x USB
kleur tafelblad Mikomax-eiken-fineer-MDN
kleur legplank Mikomax-wit
kleur achterzijde kolom Mikomax-cosmos-grijs-AGC
kleur vloer antraciet
totaalbreedte 100 cm
totaaldiepte 90 cm
totaalhoogte 220 cm

Andere klanten bekeken ook

Varier Move

van € 495,04 voor € 412,40
  4-6 weken

Herman Miller Aeron

vanaf € 1.033,00
  2-9 werkdagen

Giroflex 353-4029-NPR

van € 835,00 voor € 575,00
  2-9 werkdagen

Giroflex 353-4529

van € 597,00 voor € 449,00
  4-6 weken

Heb je voldoende informatie?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag gerust helemaal vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij je neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul ons contactformulier in en stel ons gerust alle vragen, die er nog bij je opkomen over de Mikomax Hush Phone.

Contact opnemen


Qshops Keurmerk