ONGO Classic

ONGO
ONGO Classic afbeelding 2
ONGO Classic afbeelding 3
ONGO Classic afbeelding 4

Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Kijk gerust verder naar onze suggesties verderop of neem even contact met ons op voor een gericht advies.

Contact opnemen

ONGO Classic video

Over de Classic

Spelenderwijs en ongemerkt beweging in het leven van mensen brengen. Dat is wat ONGO nastreeft met haar Classic balanskruk. Het helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen. Het gebruik van de ONGO levert bij uitstek voordeel voor de ruggenwervel op en stimuleert de bloedsomloop.

De Ongo balanskruk is leverbaar met een zwart of wit onderstel. De kogelbaan in de schotelvoet (Ø 42 cm) is leverbaar in de kleuren zwart, wit of alu. De zitting (Ø 35.5 cm) is gestoffeerd in de stof Öko-Tex, leverbaar in zeer veel verschillende kleuren. De Ongo Classic is leverbaar in twee verschillende hoogtes. De Ongo Classic Regular heeft een zithoogte van 42-64 cm. De Ongo Classic Tall heeft een zithoogte van 55-77cm. Deze laatste versie is bij uitstek geschikt om te gebruiken bij een zit/sta bureau.

ONGO is Made in Germany.

Eigenschappen

Het product ONGO Classic beschikt over de volgende eigenschappen en opties. Zoekt u een afwijkende uitvoering of maatwerk, neem dan altijd voor de zekerheid even contact met ons op.

Uitvoering Regular / Tall
Stofgroep Stof Öko-Tex 100 / Skai Kunstleder / Skai Nature Base / Leder
Kleur Frame Zwart / Wit
Kleur Kogelbaan Zwart / Wit / Zilverkleurig
Zithoogte Regular: 42-64 cm Tall: 55-77 cm
Diameter zitting 35,5 cm
Diameter voet 42 cm
Gewicht ca. 5,7 kg
Max. gewicht gebruiker 120 kg

3 jaar garantie

ONGO geeft u 3 jaar garantie, mits de balanskruk op een correcte manier gebruikt is. Normale slijtage en defecten ontstaan door onjuist gebruik vallen niet onder de garantie.

Andere klanten bekeken ook

Interstuhl UP

vanaf € 129,00
  2-6 werkdagen
Bekijken

Heb je voldoende informatie?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag gerust helemaal vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij je neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul ons contactformulier in en stel ons gerust alle vragen, die er nog bij je opkomen over de ONGO Classic.

Contact opnemen


Qshops Keurmerk