VOX Pods

VOX

VOX Pods staat voor hoogwaardige akoestische cabines, die betaalbaar blijven door slim te ontwerpen en te produceren. De geluiddempende eigenschappen staan altijd voorop, daar worden geen compromissen gesloten. Vooral door de keuzes in configuraties te beperken, qua stoffen, kleuren en afmetingen, weet Huislijn de kosten te beperken. Dat betekent niet dat er helemaal niks te kiezen valt, nee in tegendeel, we weten zeker dat je iedere VOX Pod zodanig kan configureren dat deze in iedere inrichting volledig tot zijn recht zal komen. Een stilteplek voor iedere drukke kantooromgeving. Geconcentreerd werken wanneer nodig, een onverwacht telefoongesprek ook geen probleem, of met het kernteam even een belangrijke meeting houden. Met een akoestische oplossing van VOX Pods geef je een extra dimensie aan je kantoor.

Benieuwd naar hoe de VOX Pods in jullie kantooromgeving tot hun recht zouden komen? Maak gebruik van onze ontwerpservice en krijg daar snel een glashelder beeld van.

VOX Small

vanaf € 4.827,00
vanaf 8-10 weken

VOX Medium

vanaf € 6.829,00
vanaf 8-10 weken

VOX Large

vanaf € 9.331,00
vanaf 8-10 weken

VOX XLarge

vanaf € 14.699,00
vanaf 8-10 weken

Heb je voldoende informatie?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag gerust helemaal vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij je neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul ons contactformulier in en stel ons gerust alle vragen, die er nog bij je opkomen over VOX.

Contact opnemen


Qshops Keurmerk